banner_gul_99x32          denmark   united_kingdom   ​germany   |   print

​Restaurant Skovlyst

Odensevej 169

5600 Faaborg

​Telefon: 62 61 84 38
E-mail: post@skovlyst.dk

CVR: 18516888

Menuer​

VINARRANGEMENT​

• Velkomst efter eget valg (Skovlyst Special, Kirr, Blue Kontiki)

• Husets vin ad libitum under middagen

• 1 gl. dessertvin

• Kaffe/the m. hjemmebagt kransekage

• 1 gl. cognac eller likør​

​Pr. couvert kr. 248,-​

FRIBAR ARRANGEMENT EFTER MIDDAGEN / VARIGHED MAX 2 TIMER

Fri bar 1

Fadøl, Sodavand, Husets vin

Pr. couvert kr. 88,-

Fri bar 2

Fadøl, Sodavand, 4 slags spiritus

Pr. couvert kr. 128,-

SELSKABSMENU

Skaldyrscocktail på friske salater, sauce vert og hjemmebagt flûtes.​

Braiseret kalvesteg m. grilltomater haricot verts, pommes rissolees og flødesauce.​

Hjemmelavet islagkage m. nøddebunde, chokoladesauce og frisk frugt.

Pr. couvert kr. 228,-

Krebsehaler på friske fynske salater m. limefrugt og jomfruolivenolie.

Braiseret skank af frilandsgris m. årstidens spændende garniture.

Lys chokoladecremekage m. friske bær.

Pr. couvert kr. 198,-

Indbagt laks m. spinat sauce hollandaise og broccoli.

​Rosastegt oksefilet m. friske grønsager og pommes rosettes.

Islagkage a la Skovlyst special m. brændte mandelbunde og cognac-karamalasauce.

Pr. couvert kr. 248,-

Tigerrejer i tempuradej m. canadiske vilderis og sød chilisauce.

​Krydderstegt mørbrad af frilandsgris m. citronkartofler og friske grønsager.

Shwabisk æbletærte m. myntesauce.

Pr. couvert kr. 258,-

Pirog m. krebsehaler, fetaost og oregano m. pisket citruscreme.

​Rosastegt oksemørbrad m. årstidens friske grønsager og timiansauce.

Crepes m. parfait og friskebær.

Pr. couvert kr. 328,-

Gourmetmenu

Tartar af røget hellefisk m. hakket purløg,hakket rødløg og hjemmesyrnet fløde.

Zebrafilet m. pastinak og persillerod i lakridsrodscreme.

Crème brûlée.​

Pr. couvert kr. 378,-

Tartar af røget hellefisk m. hakket purløg,hakket rødløg og hjemmesyrnet fløde.

​Rosastegt andebryst m. hvidløgssirup. torvets friske grønsager og enebærsauce.

Champagnesorbet m. ristede mandler.

Spansk manchego og smørristet rugbrød.

Pr. couvert kr. 398,-

½ hummer naturel m. citron, kaviar, hjemmebagt flûtes og smør.

Freezomintsorbet.

​Lammekrone m. spæde grønsager, dildkartofler og rosmarinsky.

Chokolademousse m. eksotiske frugter.

Pr. couvert kr. 458,-

Skovlyst Buffet

2 slags sild m. løg, karpers og karrysalat. Fiskepaté m. sauce vert. Gravad laks m. sennepsdressing. Æg m. rejer og kaviar.​

Dyrlægens natmad. Roatbeef m. ristet løg, agurkesalat og remoulade. Kold ribbensteg m. rødkål, agurkesalat og svesker. Kold kartoffel salat.

Lune retter:

​Fiskefilet m. citron og remoulade. Frikadeller. Glaseret skinke.​

Desserter:

Ostebræt m. tilbehør. Frugtsalat.

Pr. couvert kr. 178,-

Skovlyst Gourmet Buffet

Røget hellefisk m. asparges. Gravad laks m. sennepsdressing. Rejer m. citron og mayonnaise. Krebsehaler m. kaviar.

Oksetrekantsteg. Kalkunbryst. Krydderstegt nakkefielt.

Herregårdskartofler. Salatbar. Brød og smør.

Ostebræt m. tilbehør

Pr. couvert kr. 268,-

Natmad

Fransk løgsuppe m. flûtes.

kr. 78,-

Flødelegeret aspargessuppe m. flûtes.

kr. 78,-

Pariserbøf.

kr. 78,-

Røget landskinke m. stuvet spinat.

kr. 98,-

Pølsebord m. garniture og brød.

kr. 98,-

Skinke m. porretærte og mixed salat.

kr. 98,-

Dansk Vildt

Vi sammensætter gerne menu efter sæson og årstid samt tilbyder vi et bredt udvalg af dansk og eksotisk vildt:​

Duer, fasaner, ænder, perlehøns, kronhjort, sommerbuk og hare.

Eksotisk Vildt

Bison, gnu, kudu, springbuk, zebra, kænguru, pyton og krokodille.

Betalingsbetingelser

Netto kontant - hvis ingen anden aftale er indgået

Reservationer​​

Ved reservation af lokale mere end 12 mdr. forud betales depositum kr. 2500,-


Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.